In januari en februari 2012 is het weer zover: de vierde editie van PORTRET VAN OUD EN JONG. 

Iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze kunstzinnige ontmoeting tussen de generaties: Alle deelnemers worden paarsgewijs tegenover elkaar gezet met de opdracht "maak van elkaar een portret ".

Ik zorg voor alle materialen, voor de lokatie, eventueel voor je schilderspartner, ik zorg voor de expositie in de Lindenberg te Nijmegen ( opening 10 maart, 15.00 uur ) .Ik zorg zelfs dat alle deelnemers na afloop een catalogus ontvangen met daarin alle werken die vervaardigd zijn.

Geef je op via d.grootjans@gmail.com of 06 18885898

meer info over de sponsoractie volgt binnenkort, maar denk er  alvast maar over na of je een geschilderd portret  van Diederik Grootjans wil hebben ( 24 x 30 cm, 60 minuten) !

Brigitte

19 december 2011

dag diederik, gisteren vroeg mijn dochter van bijna 12 jaar op wie ik heel vroeger (in geheim) verliefd was. Ik zei 'op diederik grootjans'. Hij zat toen op het ichtus college in driehuis, was 15 jaar, en haalde iedere ochtend het klasseboek op. Met middellange donkerbruine krullen, spijkerbroek en leren 'sloffen'. Een zus, genaamd brechtje. Je naam nooit vergeten en zie zoveel jaren later, wat leuk om je weer eens te zien, niet met een klasseboek maar verfkwasten in de hand! dag! Groetjes brigitte


Reageer op dit bericht